Skip to content

Trimsalon Naarden

dog-g66ad0a90b_1280

Woont u in Naarden en bent u op zoek naar een geschikte trimsalon? Dan bent u hartelijk welkom in onze Trimsalon in Huizen. U vindt ons op een paar kilometer rijden van Naarden, in winkelcentrum Holleblok op nummer 28-30. In dierenwinkel Patty’s Petshop vindt u onze professionele trimsalon.

Professionele trimster

U kunt uw hond zonder zorgen aan onze trimster toevertrouwen. Zij is gediplomeerd en gepassioneerd: een geduldige en vakkundige hondenliefhebster. Bij ons in de winkel vindt u overigens alle dierenbenodigdheden, zodat u een en ander kunt combineren. Overigens treft u in het winkelcentrum naast onze trimsalon voor Naarden ook een Boni supermarkt, een keurslager, restaurant, cafetaria en nog meer kleine gezellige winkels. Zo maakt u van uw uitstapje met de hond een nuttige en gezellige aangelegenheid!

Meer informatie over Trimsalon Naarden

Zoals gezegd is onze trimsalon gevestigd om de hoek van Naarden, in Huizen. Dit is slechts een minuut of 10 verder rijden, gemeten vanaf het centrum van Naarden. Wij krijgen alle soorten honden over de vloer. Denk bijvoorbeeld aan de Cavalier King Charles Spaniël, de Chihuahua, alle soorten Doodles en Boomertjes. Maar ook honden met kort haar zijn welkom. Vooral voor het wassen en droogblazen van de vacht (waardoor de loszittende haren worden verwijderd) maar ook bijvoorbeeld voor de nagels te laten knippen.

Puppy’s zonder trimervaring krijgen een speciale kennismakingsbehandeling voor een gereduceerd “puppy tarief”. Tijdens dit bezoek aan onze trimsalon wordt de pup op speelse wijze bekend gemaakt met de werkwijze van de trimster en de spullen die zij daarbij gebruikt. Er wordt nog niet zozeer gefocust op het trimmen zelf, maar vooral op dat een bezoek aan de trimster niet eng is, maar misschien zelfs wel leuk!

Trimsalon Naarden behandelingen

Uw hond is van harte welkom in onze Trimsalon Naarden voor de volgende behandelingen:

  • Trimmen
  • Knippen
  • Ontwollen
  • Wassen
  • Borstelen
  • Pony Knippen
  • Plukken
  • Nagels Knippen

Onze trimster staat erg open voor uw wensen. Het is belangrijk dat u en de hond (zover mogelijk) krijgen wat u verlangt. Daarom wordt er altijd goed overlegd voordat er wordt begonnen aan het trimmen. Het allerbelangrijkste is altijd het welzijn van de hond, hier ligt dan ook de meeste focus.

Bent u benieuwd naar filmpjes en foto’s van onze trimsalon Naarden? Kijk dan hier op ons Instagram account!

Contact opnemen

Voor meer informatie neemt u contact met ons op binnen openingstijden. Of via het contact formulier. Graag tot ziens!

Trimsalon voor Naarden

Holleblok 28-30
1273 EG Huizen
Telefoon 035-52 58 211
E-mail info@trimsalonhuizen.nl