Skip to content

Trimsalon Eemnes

dog-g01eef3852_1280

Wilt u uw hond laten trimmen in Eemnes? Kijk dan een klein stukje verderop, in Huizen! Wij zijn een professionele trimsalon met gediplomeerd trimster. Op korte afstand van Eemnes vindt u ons in dierenwinkel Patty’s Petshop in winkelcentrum De Holleblok, nummer 28-30.

Een goede plek voor uw hond!

Onze trimster is niet alleen professioneel en gediplomeerd, maar bovenal een enorme hondenliefhebster met veel geduld en een groot hart. Dat laatste is niet geheel onbelangrijk, want uw hond moet zich zo goed mogelijk op het gemak voelen. Dat is aan ons dus wel besteed. Overigens hoeft u zichzelf niet te vervelen tijdens de behandeling. In het winkelcentrum De Holleblok vindt u namelijk naast een supermarkt onder anderen ook een kapsalon, restaurant waar u een kopje koffie kunt drinken, slager, bakkerij en cafetaria. Zo kunt u het nuttige met het aangename combineren.

Meer over het Trimmen van uw hond uit Eemnes

Wij trimmen allerlei soorten hondenrassen, van Teckel tot Golden Retriever en van Newfoundlander tot Cairn Terrier.

Overigens komen ook kortharige honden regelmatig bij ons langs. Vooral wanneer deze veel verharen is het verstandig om de hond regelmatig te laten wassen en droogblazen. De losse haren komen dan bij ons in de salon los, in plaats van bij u in huis. Maar ook voor het knippen van nagels zijn alle soorten honden uiteraard bij ons welkom!

Puppy laten kennismaken tegen speciaal tarief

Voor pups is het belangrijk dat zij zo vroeg mogelijk kennismaken met de hondentrimster. Wij hanteren daarvoor een speciaal gunstig kennismakingstarief. De eerste keer is het namelijk belangrijk dat de pup leert dat een bezoek aan de trimster niet perse vervelend is. Zo leert deze spelenderwijs wat voor apparaten er gebruikt worden en wat er van hem of haar verwacht wordt. Het trimmen zelf is bij de kennismaking dan ook niet het doel.

In onze trimsalon voor Eemnes komen honden voor de volgende behandelingen:

  • Wassen
  • Knippen
  • Plukken
  • Ontwollen
  • Borstelen
  • Nagels knippen
  • Pony Knippen

Wij willen het graag u en uw hond naar de zin maken. Daarom luistert de trimster altijd goed naar uw wensen. Zo bepalen wij in overleg wat er mogelijk of misschien onmogelijk is. Zo staat niemand straks voor verassingen en verlaat u weer tevreden onze trimsalon voor Eemnes! Overigens staat het welzijn van uw hond altijd voorop.

Op ons Instagram account treft u veel foto’s en filmpjes van onze trimsalon.

Contact opnemen

Voor meer informatie over trimsalon Eemnes neemt u contact met ons op binnen openingstijden. Of via het contact formulier. Graag tot ziens!

Trimsalon voor Eemnes

Holleblok 28-30
1273 EG Huizen
Telefoon 035-52 58 211
E-mail info@trimsalonhuizen.nl