Skip to content

Trimsalon Bussum

SmartSelect_20220826-115541_Instagram

Voor een hondentrimster Bussum bent u van harte welkom in onze professionele trimsalon. Wij zijn weliswaar gevestigd in Huizen, maar dat is natuurlijk vlakbij. Wanneer u zoekt naar een professionele hondentrimster nodigen wij u van harte uit om naar onze gezellige shop en trimsalon te komen!

Trimsalon voor Bussum

Uw hond laten trimmen door een professionele trimster doet u in onze dierenwinkel Patty’s Petshop. Onze vestiging vindt u in winkelcentrum het Holleblok op nummer 28-30, te Huizen. U bent van harte welkom om een afspraak voor uw hond te maken!

Uw hond is bij ons op de juiste plek. Onze professionele hondentrimster is uiteraard gediplomeerd. Maar wat minstens zo belangrijk is, is dat zij een echte hondenliefhebber is met veel geduld. Er is ons alles aan gelegen om de ervaring voor uw hond zo positief mogelijk te maken. Uiteraard vind de ene hond een bezoek aan de trimsalon prettiger dan de andere, daarom houden wij hier rekening mee.

Trimmen combineren met nuttige en aangename zaken

De professionele trimruimte is gevestigd in dierenwinkel Patty’s Petshop. Zo kunt u zelf ondertussen inkopen doen voor de hond of eventueel andere huisdieren. In het winkelcentrum kunt u ook een kopje koffie drinken in het pizza restaurant of boodschappen doen bij de supermarkt, bakkerij of slager. Ook een kapper en cafetaria zijn aanwezig.

Meer over trimsalon Bussum

Alle hondenrassen zijn welkom bij onze hondentrimster. Denk bijvoorbeeld aan de: West highland white terrier, Labradoodle, Retrievers en de Airedale Terriër. Overigens komen ook kortharige honden regelmatig langs. Wanneer kortharige honden worden gewassen en droog geblazen, worden alle loszittende haartjes verwijderd. Maar ook voor het laten knippen van nagels zijn alle honden welkom!

Puppy tarief

Heeft u een pup die nog niet naar de trimsalon is geweest? Dan is hij of zij ook welkom bij onze hondentrimster voor Bussum. Bovendien is de eerste kennismaking tegen een speciaal gereduceerd tarief. Een eerste bezoek kan namelijk extra spannend zijn en door de focus niet zozeer op het trimmen te leggen, maar meer op het wennen aan de hele situatie, weet uw hond al op jonge leeftijd dat een bezoek aan de hondentrimster niet eng is, maar misschien zelfs wel leuk!

In onze trimsalon voor Bussum is uw hond welkom voor de volgende behandelingen

  • Knippen
  • Ontwollen
  • Pony Knippen
  • Plukken
  • Nagels knippen
  • Wassen
  • Borstelen

Alles gebeurt in overleg

Onze hondentrimster voor Bussum staat altijd open voor uw wensen. Zo wordt vooraf goed geluisterd naar wat u het liefst wilt en bespreken wij de mogelijkheden. Zo weet u wat u kunt verwachten. Bovenal is de welzijn van uw hond uiteraard het allerbelangrijkste.

Foto’s en filmpjes van onze trimsalon voor Bussum vindt u op ons Instagram account!

Contact opnemen

Voor meer informatie neemt u contact met ons op binnen openingstijden. Of via het contact formulier. Graag tot ziens!

Trimsalon voor Bussum

Holleblok 28-30
1273 EG Huizen
Telefoon 035-52 58 211
E-mail info@trimsalonhuizen.nl