Skip to content

Trimsalon Blaricum

animal-g9e3d71509_1280

Wanneer u zoekt naar trimsalon Blaricum, komt u mogelijk op deze pagina uit. Wij zijn gevestigd in Huizen, op hooguit 10 minuten rijden van Blaricum. U bent van harte welkom in onze trimsalon op Holleblok 28-30. In dierenwinkel Patty’s Petshop beschikken wij over een professionele trimruimte.

Uw hond in goede handen

Wij werken samen met een gediplomeerd trimster. Zo bent u er zeker van dat uw hond in goede handen is en deze professioneel wordt getrimd. Terwijl uw hond weer helemaal mooi gemaakt wordt, vindt u in onze dierenwinkel alle benodigdheden voor uw trouwe viervoeter of andere huisdieren.

Ook kunt u in winkelcentrum de Holleblok boodschappen doen, of een kopje koffie drinken. Er is onder andere een restaurant, cafetaria, supermarkt, kapper, slager en een verse bakker te vinden!

Meer informatie trimsalon Blaricum

In onze trimsalon ontvangen wij met plezier alle hondenrassen: zo zien wij bijvoorbeeld Teckels en Australian Shepherds, maar ook veel verschillende Doodles; van Goldendoodle en Labradoodle tot Malti Poo en Australian Labradoodle.

Niet alleen langharige honden komen hier voorbij. Ook kortharige viervoeters hebben veel baat bij een regelmatig bezoek aan de trimster. Door het wassen en droogblazen van de vacht, komen alle loszittende haren los. U bent ook welkom voor bijvoorbeeld alleen de nagels te laten knippen.

Puppy’s

Voor puppy’s hebben wij een speciaal puppy tarief. Het is namelijk belangrijk om pups al op jonge leeftijd kennis te laten maken met de trimster, zodat deze voor de rest van hun leven een goed gevoel hebben bij een bezoek aan onze trimsalon. De eerste kennismaking is dan ook niet speciaal gericht op het trimmen, maar meer op het laten kennismaken met de omgeving en de gebruikte attributen.

In onze trimsalon voor Blaricum is uw hond welkom voor onder anderen de volgende behandelingen:

  • Knippen
  • Plukken
  • Ontwollen
  • Nagels knippen
  • Wassen
  • Borstelen
  • Pony Knippen

Uiteraard luistert onze trimster altijd goed naar uw wensen. In overleg wordt bepaald wat er wel en niet mogelijk is, zodat u en uw hond straks tevreden weer onze trimsalon verlaten! Voorop staat natuurlijk altijd het welzijn van uw hond!

Bent u benieuwd naar filmpjes en foto’s van onze trimsalon voor Blaricum? Kijk dan hier op ons Instagram account!

Contact opnemen

Voor meer informatie neemt u contact met ons op binnen openingstijden. Of via het contact formulier. Graag tot ziens!

Trimsalon voor Blaricum

Holleblok 28-30
1273 EG Huizen
Telefoon 035-52 58 211
E-mail info@trimsalonhuizen.nl