Skip to content

Trimsalon Almere

shepherd-dog-g7eb3ffae5_1280

Hond laten Trimmen Almere

Bent u op zoek naar een professionele trimsalon in Almere? Dan bent u van harte welkom bij onze trimster in Huizen! Weliswaar iets verder rijden, maar zeker de moeite waard. Wij beschikken over een professionele trimruimte welke wordt bemand door onze professionele, gediplomeerde hondentrimster

Hondentrimster

In winkelcentrum het Holleblok op nummer 28-30 in Huizen vindt u dierenwinkel Patty’s Petshop. In deze gezellige dierenwinkel is onze trimsalon voor Almere gevestigd. Er is altijd wel een gratis parkeerplekje in de buurt. Uw hond is bij onze trimster in goede handen. Naast dat zij een gediplomeerd trimster is, is zij ook een enorme hondenvriend met erg veel geduld. Zij probeert ten alle tijden uw hond zo goed mogelijk op het gemak te laten voelen. Er is alles aan gelegen om de behandeling een zo positief mogelijke ervaring te laten zijn. Zo vindt uw hond het de volgende keren ook minder eng, of misschien zelfs wel leuk!

Omgeving en mogelijkheden

Wanneer u uw hond brengt voor een trimbehandeling, hoeft u niet stil te zitten. Uiteraard kunt u in onze dierenwinkel shoppen voor de hond of andere huisdieren; in het winkelcentrum treft u nog meer ondernemers met praktisch of vermakend aanbod. Zo is er een Boni supermarkt, verse bakker, een keurslager, cafetaria, restaurant met terras, kapper en meer.

Trimsalon Almere, voor iedere hond!

Vaak wordt gedacht dat alleen honden met lang haar naar de trimsalon gaan, maar niets is minder waar. Wij ontvangen ook regelmatig kortharige honden. Het is goed voor de vacht om deze met regelmaat te laten wassen en uitborstelen. Loszittende haren laten dan los, waardoor u daar thuis minder last van heeft. Bovendien is het goed voor de vacht en huid! Zo verschijnen er dus allerlei hondenrassen in onze trimsalon voor Almere, van Berner Sennenhond of Husky tot Shih Tzu, Franse Bulldog en Staffordshire Terriër.

Soorten behandelingen trimsalon Almere:

  • Knippen
  • Ontwollen
  • Pony Knippen
  • Plukken
  • Nagels knippen
  • Wassen
  • Droogblazen
  • Borstelen

Puppy behandeling trimsalon

Ook voor puppies hebben wij een speciale behandeling. Vooral de eerste keer dat een pup in onze trimsalon Almere verschijnt, is het belangrijk dat deze een goede ervaring heeft. Daarom hanteren wij voor het eerste bezoek een speciaal puppy tarief. De pup wordt dan spelenderwijs bekend gemaakt met de trimsalon, de trimster en de spullen die zij gebruikt. In de meeste gevallen wordt er dan ook nog niet echt veel getrimd, maar dat hangt een beetje van de pup af.

Eerst overleggen

Onze hondentrimster voor Almere denkt graag met u mee. Wanneer u bepaalde wensen heeft voor uw hond, probeert zij uiteraard zo goed mogelijk deze te respecteren. Zo gaan wij voor iedere behandeling in overleg om te kijken wat de wensen en mogelijkheden zijn. Op deze manier komt er niemand voor verassingen te staan. Uiteraard staat het welzijn van de hond altijd voorop.

Op Instagram vindt u foto’s en filmpjes van onze trimsalon Almere Klik hier: Instagram

Contact opnemen

Voor meer informatie neemt u contact met ons op binnen openingstijden. Of via het contact formulier. Graag tot ziens!

Trimsalon voor Almere

Holleblok 28-30
1273 EG Huizen
Telefoon 035-52 58 211
E-mail info@trimsalonhuizen.nl